Taloyhtiöt!

Kaikki kiinteistöjen kunnostukset pienistä kosteusongelmista linjasaneerauksiin.

Meillä on Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueilla useita isännöitsijätoimistoja, joiden kanssa toimimme yhteistyössä ja suoritamme heidän isännöimiensä kiinteistöjen korjauksia ja saneerauksia

Vahinkosaneeraus

Korjaamme kiinteistöjen vesi-, home- ja palovahingot ammattitaidolla. Nämä työt tehdään pääsääntöisesti laskutyönä, ainakin vahingon purkamisesta ja kuivatuksesta aiheutuvat työt.

Vahinkokartoituksen ja kosteusmittauksen tekee yleensä työhön erikoistunut yritys, jonka lausunnon pohjalta saamme tilauksen ja toimimme sen mukaan. Tarvittaessa vahingon takaisinrakentamisesta annamme kiinteähintaisen tarjouksen.

Kiinteistöjen Pienkorjaukset

Teemme myös kiinteistönne kaikki pienkorjaukset. On sitten kyse WC-paperitelineen kiinnityksestä tai ulko-oven säätämisestä. Soitto tai sähköposti meille, niin pyrimme hoitamaan tarpeenne pikaisesti.

Taloyhtiön Saunat, Kylpyhuoneet Ja Pesutuvat

Olemme erikoistuneet märkätilarakentamiseen. Meiltä saatte kokonaisvaltaisen palvelun märkätilakunnostuksiin, on kyse sitten kaakeloinnista tai pinnoituksista. Toimitamme kaiken tarvittavan työn, kuten ilmanvaihto-, sähkö- sekä putkityöt.

Linjasaneeraukset

Suoritamme pääurakoitsijana pienempien kiinteistöjen linjasaneeraukset. Yrityksemme koon puitteissa teemme pienien, alle 20 huoneiston talojen saneerauksia.

Julkisivut, Vesikatteet, Parvekkeet

Julkisivujen ja parvekkeiden maalaukset ja pinnoitukset meiltä. Teemme myös vesikattojen uusimis- ja kunnostamissaneerauksia.

Rappumaalaukset Ja Kerrostaso-ovien Vaihdot

Kunnostamme kiinteistöjen porrashuoneet lattiasta kattoon. Uusimme myös tarvittaessa huoneistojen ulko-ovet.